Pravne informacije o Pellegrinu i Stamena DOO

Naša priča

Naš tim vam može dati više ideja, bolje opcije i veću kontrolu nad vašim putovanjima.

Mnoge priče koje postoje u ovom gradu nisu zapisane ni u jednoj knjizi pa vam dajemo autentične priče o destinacijama.

Mi nismo AI, mi smo ljudi i nama je stalo.

A drawing of the sun

O Pellegrinu

Pellegrino je turistička agencija osnovana 2014. godine koja svojim klijentima nudi najbolja riješenja u oblasti turizma na globalnom nivou. Pored toga, mi smo akreditovani IATA agenti i pružamo kompletnu uslugu u oblasti avio prevoza (rezervacije, izdavanje avio karata, promijene, refundacije) sa svih destinacija u svijetu, u saradnji sa više od 60 avio-kompanija.

Kao licencirana agencija, garantujemo sigurnost i kvalitet naših usluga. Iskustvo, znanje, društveno odgovorno poslovanje, sposobnost predviđanja i rješavanja potencijalnih problema tokom putovanja su ključ našeg uspjeha.

Pellegrino Office
 • Diplomirala je ekonomiju i ima 15 godina iskustva rada u avio i putničkoj industriji, takođe posjeduje profesionalne certifikate IATA - International Air Transport Association, Amadeus GDS i Tour guide in Montenegro. Konsultantkinja za putovanja i specijalista za razne destinacije i oblasti putovanja.

  Radmila Golubin

  Direktorica i vlasnica

 • Diploma iz menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu i profesionalni Amadeus GDS sertifikat. Konsultantkinja za putovanja i kontrolorka izvještaja.

  Ivana Borović

  Konsultantkinja za putovanja

 • Diplomirala turizam i marketing. Kreatorka sadržaja i stručnjak za digitalni marketing. Amadeus GDS agent takođe specijalizovana za organizaciju odmora širom svijeta.

  Jelena Golubin

  Menadžer marketinga